anne-perOm Anne's


Anne's Frokost & Sandwich startede som en hyggelig tanke tilbage i 2008 om et dejligt sundt spisested i Odder.
Efter istandsættelse af butikslokale, startede butikken op 1. maj 2008, og meget hurtigt herefter stod det klart at man ikke kunne nøjes med drive butikken kun med en person, for kunderne I Odder havde taget så godt imod åbningen at der hurtigt blev brug for flere hænder bag disken.
I 2009 flyttede Anne's Frokost & Sandwich ind i byens gamle vinbutik, som lå i lokalet ved siden af den oprindelige butik, et butikslokale hvor der var plads til udvikling, og netop det blev der brug for da Anne blev partner med Per som kom fra et job som slagtermester, og som i flere år selv havde leget med tanken om at være selvstændig. Anne og Per kender hinanden fra deres fælles lærested, de er begge udlært hos Slagter Lindgaard som slagter og delikatesse assistant, de fandt hurtigt ud af at de fungerede rigtig godt sammen både privat og på arbejde, derfor har der siden læretiden været et venskab som betyder rigtigt meget for begge og deres familier og butikken. Anne's Frokost & Sandwich er meget mere end Anne & Per for butikken er idag arbejdsplads for yderlige 13 ansatte, som alle er meget vigtige for det høje servicenivau man gerne vil yde butikkens kunder.

Anne's Frokost & Sandwich vil gerne være en god arbejdsplads, som giver de unge ansatte en god start på arbejdslivet, mange af de ansatte har deres første møde med deres fremtidige arbejdsliv i butikken, så vi håber at deres ophold hos os bliver en god oplevelse og et godt afsæt til deres fremtid.

Anne's Frokost og Sandwich har stor erfaring med mad ud af huset, vi prøver hele tiden at udvikle os, og vi er altid åbne for forslag og nye ideer, vi går meget op i sunde råvarer, og udvikler os ved hele tiden at prøve nye ting, ofte med rigtig gode resultater, derfor har vi en disk i hverdagen er fyldt med friske og lækre sunde alternativer til middag og aften måltider og ikke mindst til snacks.

Vi har et stort udvalg af mange forskellige varer til hverdags brug, gaver / værtinde gaver i form af sirup, salt, olier, the, honning og mange hjemmelavede spcialiteter såsom, pesto, rugbrøds snack, mandler, musli og et stort og anderledes udvalg af special øl primært fra danske mikrobryggerier.